2 studio appartementen in de Portes du Soleil

13 Juli 2021 - studio le triolet

€ 250.00

In het chaletgebouw ‘le Triolet’ in het gezellige Franse bergdorp La Chapelle d´Abondance heb je de keuze uit twee naast elkaar gelegen studio’s met uitzicht over de pistes van de Cret Beni en de rivier la Dranse. De studio’s zijn zowel indivueel of per beide te huur voor een heerlijke actieve vakantie. La Chapelle d’Abondance ligt midden in het grootste skigebied van Europa: les Portes du Soleil met 650 kilometer aan pistes. Beide studio’s liggen op 50 meter van de skilift en kijken uit over de pistes.
La Chapelle d’Abondance ligt in de vallee d’Abondance tussen het meer van Geneve en de Noordelijke Franse Alpen , op 30 km van Evian, en is zowel ’s winters en zomers een plek om echt te genieten van de natuur.
La Chapelle heeft ook zijn eigen familie skigebied le Cret Beni (75km) dat bij uitstek geschikt is voor de familie met kinderen. De liften zijn te voet bereikbaar op 10 minuten loopafstand waar ook de lessen voor de kinderen starten. Op 100 meter van de studio vertrekt de gratis skibus naar de grote Panthiaz lift die op 5 minuten rijden verderop in het dorp ligt. De studio’s in het chalet `le Triolet`bevinden zich op de tweede etage en hebben beide 4 slaapplaatsen . De studio’s zijn compact maar comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Beide zijn voorzien van flatscreen TV DVD, muziekinstallatie, een heerlijk bad, en gratis WIFI Studio #18 heeft bovendien Nederlandse satelliet TV en een kleine vaatasser.Het balkon op het zuiden biedt een prachtig uitzicht over de pistes en de rivier la Dranse die voor het chalet langs stroomt.
Le Triolet ligt op een steenworp van het knusse centrum van la Chapelle, dat bekend staat als het culinaire hart van de regio.

 

Aantal Personen
Maximaal: 8